Napalm Death Hungary

Főzőműsor a Viva Tv-n

2020. április 29. - CsigaÚr

Talán páran még emlékeztek a Németországból indult Viva Tv-re. Alapvetően nem nekünk való zenékkel kínozták az embereket 0-24-ben, de akadtak azért kivételek is....

Tovább

NapalmHalál Európában....

....avagy itt a második rész!

  Amíg készítem az anyagot a következő visszaemlékezős cikkre vagyis inkább cikkekre, addig gondoltam elmesélem, hogy 2014 volt az az év, amikor háromszor láttam a zenekart. Három különböző ország  egy-egy városában. Tudom, hogy ez kutyát-macskát nem érdekel, de szerettem nagyon. Na, meg Dénes…

Tovább

15 éves a The Code is red...Long live the Code !

2005 április 25-én , azaz napra pontosan 15 évvel ezelőtt jelent meg a tizenegyedik albuma a zenekarnak. A The Code is red... Long live The Code - számomra ugyan nem tartozik a favoritok közé- de természetesen megtalálható a gyűjteményemben, több verzióban is. Ahogy kell. 

Tovább

Vendégcikk: NapalmHalál Európában....

Igaz, hogy nem terveztem olyan cikket, ami nem a magyarországi Napalm Deah koncertekről szól, de aztán máshogy alakultak a dolog. Dénes évek óta Skóciában él, onnan követi figyelemmel a zenekart. Illetve onnan is. Na, de hogy miről is van szó?

Tovább

Gyerekbarát grindcore koncert a Dürer Kertben

Valahol azért bíztam benne, hogy egyszer majd a kedvenc szórakozóhelyemen is láthatom a kedvenc zenekarom koncertjét. Szerencsére 2018 márciusában ez is elérkezett, hiszen a hónap legelső napján a Dürer Kertben adott egy kurva jó bulit a Napalm Death! 

Tovább

Közös koncert az Entombeddel, 1994 nyarán....

....és eddig sehol nem publikált fotók!

1994 júniusában ismét a budapesti Petőfi Csarnokban lépett fel a Napalm Death. Az előzenekar a svéd death metal banda, az Entombed volt. Mostani bejegyzésünkben található két korabeli újság cikk, az eredeti szórólap és jegy, valamint eddig publikálatlan fotók is! 

Tovább
süti beállítások módosítása