Napalm Death Hungary

Szerintetek visszatér még Mitch Harris?

2020. május 01. - CsigaÚr

inshot_20200501_160826035.jpg

Szokott ezen pörögni az agyatok? Kell-e még egyáltalán Mitch Harris a bandába, vagy maradjon John Cooke? Vagy legyen két gitáros? Sorba jönnek a kérdések, ha arra gondolok, hogy már hat éve nem koncertezik Mitch a zenekarral....

Elgondolkodtató kérdés, az egyszer tuti. Amikor életemben először eljutottam egy Napalm Death koncertre akkor ugye Mitch Harris, Shane Embury, Danny Herrera és Barney Greenway alkotta a zenekart.  Sajnos soha nem láthattam  Mick Harrist vagy épp Jesse Pintadot..... ( de még sorolhatnék jó pár nevet) Persze, ez az életkoromnak is köszönhető és sok egyéb másnak is,de most nem is ez a lényeg. 

2014-ben elég váratlanul ért engem is a hír , hogy Mitch Harris és a zenekar útjai különválnak. Legalábbis ami a koncertezést illeti. Jelenleg is a zenekar tagja, de hat éve már , hogy nem lépett színpadra velük. Majd ekkor jött képbe John Cooke. Ő se ismeretlen ebben a szubkultúrában. Elég , ha csak a Venomous Conceptet, vagy a Corrupt Moral Altart említem, mint zenekarok. De volt  már sofőr, merchguy , TM (turnémenedzser) és a többi.

( Ezen a koncerten/ turnén mondjuk pont volt Cooke, de elég fasza kis koncert volt )

Cooke az a faszi, aki élőben is hozza a szintet. Ha gitározásról, ha "vokálról" van szó. Nagyon bírom a formát.  Ha mondjuk ebbe a felállásba futnék bele első alkalommal, akkor nem is lenne hiányérzetem. Bár, ha jobban belegondolok, most sincs. Vagy a fasz se tudja..... Néha elgondolkodom ezen ,hogy milyen lenne újra két gitárral a banda? Szerintem tuti fejcsavarós! Szóval a kérdés adott.... Visszatér majd Mitch Harris?! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1315652924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása