Napalm Death Hungary

Amit az Apostol együttesnek lehet, azt senki másnak nem... Hogy is van ez?

2020. július 31. - Napalm Death Hungary

Kurva szar helyzetben van a zeneipar. Az egész szakma, sőt mindenki. Ebbe nem is mennék bele,tudjátok úgyis, hogy miről van szó. Ki tudja, hogy mikor áll vissza a normális állapotába a világ, így be kell érnünk azzal, ami van. Jelen állapot szerint, mondjuk nagyon nincs semmi (szigorúan a nemzetközi…

Tovább

Még idén új anyaggal jelentkezik John Cooke anyabandája

John Cooke mielőtt "átigazolt" volna a Napalm Death-be, azelőtt a Corrupt Moral Altar-ban nyomult. Bár ez így faszság, hiszen ki se szállt belőle, most is tagja a bandának. De a lényeg, hogy a 2017-es Eunoia után végre idén új albummal jelentkeznek majd. Fotó: Réti Zsolt/ RockStation Magazin

Tovább

We Hate Mondays 1.rész

We Hate Mondays címmel beindítunk egy új rovatot. A névből adódóan hétfő esténként lesz majd elérhető a poszt, amikor már kellőképpen le vagy fáradva a munkától, az agyad is éppen hogy nem folyik ki..... Elsősorban elég "zsibbasztó" zenékkel fogunk fárasztani, biztos, ami biztos alapon.…

Tovább

Megérkezett az első feldolgozás a Backlash Just Because-hoz!

Igaz, hogy még csak egy napja (mikor ezt olvasod akkor már kettő) van kint a legújabb Napalm Death dal- a Backlash Just Because- de már meg is érkezett egy feldolgozás. Egész pontosan egy "drum cover".

Tovább

A szivárvány minden színében elérhető lemezek és szöveges videó az új dalra

Időközben a Century Media kidobott egy szöveges videót is az új dalra, amit reggel már hallhattatok itt az oldalon. Most megmutatjuk a hivatalos videót is, valamint, hogy milyen verziókban lát napvilágot a Throes of Joy in the Jaws of Defeatism...... Én már előrendeltem, nagyon várom a szeptembert! 

Tovább

Digitalizált idők: Intense Agonizing a Viking Klubból 1995

"Gyere fel faszikám, adok akkor pár kazettát!", így invitált fel magához pár hete dr. Slayer. Azt tudtam, hogy szép kis gyűjteménnyel rendelkezik a Doki, de amikor már épp kérdezni akartam, hogy hol a faszban van az a sok kazetta, akkor csak lestem magam elé és egy hang nem jött ki belőlem. 

Tovább

Az üveggel megdobott dobos esete...

25 Years of Anarchy And Chaos volt a turné neve, amikor is 2005-ben újra Budapestre látogatott a The Exploited. Előtte ugye még csak két alkalommal lépett fel a punkok punkjainak tartott Wattie vezette társulat, én pedig első alkalommal láttam őket. Durva belegondolni, hogy ennek is már 15 éve.

Tovább

Itt a második friss dal az új Venomous Concept albumról!

Ahogy arról már beszámoltunk, augusztus 28.-án érkezik a Venomous Concept új albuma, a Politics Versus the Erection. A Season Of Mist most ismét közzétett egy friss dalt, ami az Eliminate címet viseli.

Tovább
süti beállítások módosítása