Napalm Death Hungary

Mondd el a véleményed!

2020. május 31. - CsigaÚr

Hamarosan a harminc éves évfordulóját ünnepli majd a Harmony Corruption című lemez, amiről ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Napalm Death klasszikus albuma! Egy kis "játékra" hívnálak titeket, ahol a véleményed igenis számít! Mindenkié!

Tovább

Születésnapos a Fear,Emptiness,Despair!

Huszonhat évvel ezelőtt jelent meg a zenekar ötödik albuma, a Fear, Emptiness,Despair. Elég sok ismerősöm teszi fel a mai napig a kérdést, hogy minek?! Tény, nem a legjobb Napalm Death album, de azért még szerintem nem itt kezdett bele a banda a "mélyrepülésbe". 

Tovább

Lemezbörzék hiányában maradnak az internetes vásárlások....

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten szeretek lemezbörzékre járni. Van egy különös hangulata, amikor turkálsz a jobbnál jobb lemezek között. Az meg nagyon király dolog, ha a kezeid közé akad egy olyan cucc,amit mondjuk régóta keresel és nem is számítasz rá, hogy esetleg itt…

Tovább

Nézz meg egy teljes Venomous Concept koncertet!

Vannak azért ennek a karantén dolognak előnyei is. Sokkal több időd jut arra,amire eddig nem nagyon, a munka/suli miatt. Persze, azért ez egy baszott szar dolog, de nézzük a pozitív oldalát! Ilyenkor előkerülnek olyan koncertfelvételek, amikkel egy kicsit enyhíteni tudod a fájdalmat, hogy ki tudja…

Tovább

Újabb fotók a 92-es koncertről!

Igazából valahol sejtettem, hogy a 92-es koncertről szóló cikk az majd nagyot fog durranni. Így is lett! Jó sokan olvastátok el, amit nagyon köszönök! Első helyen áll a nézettségi listán, de ki tudja meddig?! Azért még nem lőttem el minden patront! :) 

Tovább
süti beállítások módosítása