Napalm Death Hungary

Iszunk egy sört? Naná!

2020. május 02. - CsigaÚr

sorlogo.png

Tízből kilenc ember biztos, hogy iszik egy jéghideg sört , ha elmegy egy metal koncertre. Vagy kettőt, vagy hármat.... Én is szeretek sörözni, miközben a kedvenc zenekarom játszik a színpadon. Meg amúgy is. Bárhol, bármikor. Legyen az focimeccs, kerti parti, vagy csak egy szar munkanap után a teraszon. Te is szereted, nem?! 

De az milyen, ha a kedvenc zenekarod szerepel a söröd dobozán? Na, az szerintem baszott jó! Azt minden Napalm Death fanatikus tudja, hogy április elején lett volna a "Decibel Magazine Metal & Beer Fest." Oké, tipikus fesztivál, elmész, bebaszol, ha nincs pasid/csajod szerzel egyet erre a pár napra. Tudjátok, hogy megy ez. Itt lett volna, egy fasza speciális szettes Napalm Death koncert is. A terítéken a Harmony Corruption és az Utopia Banished lett volna. Lett volna, ha.... Ha nem szól közbe ez a kibaszott Covid-19. Mindegy, ne keseregjünk. 

Inkább, térjünk vissza a sörre! Erre az alkalomra készült el a Napalm Death sör a Wake Brewing sörfőzde jóvoltából!

" Ha a kicsi és helyi sörfőzdéktől vásárolsz, akkor ezzel támogatod ezeket a független dolgokat, ahonnan a Napalm Death és sok más zenekar is származik." Barney Greenway.

sorsor.jpg

Van egy sanda gyanúm, hogy ez a sör soha a büdös életbe nem fog Magyarországra kerülni ( pedig elég lenne csak 2 darab, egyet meginnék, egyet bontatlanul meghagynék.... :D ). De van nekünk egy Invitro Brewing nevezetű sörfőzdénk. 

100 % metal arcokból áll a cég, kicsik, függetlenek. Pont ahogy szeretjük! Bevallom, még nem kóstoltam, de az tuti, hogy a napokban rendelek is mondjuk ilyet:

sor.jpg

Szabó Tamás, a sörfőzde tulajdonosa szavai:

"Hallertau blanc, Mandarina bavaria, Mosaic komlókkal... és sok death metal, d-beat, meg egy kis grindcore"

 

És, ha már Napalm Death, akkor a rendelésemhez hozzácsapok egy ilyet is:

sorpolo.jpg

 

Az Invitro Brewing-et itt tudod elérni!

sorlogo.png

 

Ígérem, amint megkóstoltam, beszámolok róla! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6015655400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása