Napalm Death Hungary

Koncertmentes időszakban ezek a felvételek életeket mentenek!

2020. május 03. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

A Facebooknak vannak előnyei is. Nem is kevés. Lehet szeretni vagy épp utálni, de azért valljuk be, mindannyian szeretjük használni. Az egyik előny az, hogy a világ minden tájáról megismerhetsz embereket, akikkel mondjuk közös a zenei ízlésed. Ezt a legegyszerűbben úgy tudod csinálni, hogy belépsz különböző csoportokban. Ilyen a Napalm Death Fans is.

Én itt szereztem haverokat például Szerbiából vagy épp Finnországból. Ez az a csoport, ami összegyűjti a Napalm Death rajongókat. Berakhatod a gyűjteményed, a tetoválásod, az ereklyéket vagy éppen a saját koncertfelvételeidet. Ezt csinálta például az az angol faszi is, akit Dave Inghamnek hívnak. Először csak egyet, majd még egyet és így tovább. De nem csak Napalmot, minden mást is, ha már a youtube csatornáját Oldskoolmetalvids-nek nevezte el. Jól esik ebben a koncertmentes időszakban ezeket megnézni.

Szigorúan rajongói felvételek, rajongóknak. Csemegézzünk! 

Bloodstock Open Air 2008.08.16.

Damnation Festival, 2008.10.22.

Birmingham 2009.01.30. A Time Waits for no Slave lemezbemutató turnéja

Ha végeztél ezekkel a videókkal, akkor menj rá az Oldskoolmetalvids oldalára, vannak kincsek! Így tovább Dave! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8515655698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása