Napalm Death Hungary

Kezd a hetet Napalm Death feldolgozásokkal!

2020. május 18. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Mivel már mindenki kívülről fújja az összes Napalm Death dalt, az új album megjelenése pedig bizonytalan, így összeszedtünk pár érdekesebb feldolgozást.  A lista végtelen, hiszen számtalan átirat található…..

 

Legyen a lengyel Decapitated az első a sorban. A Suffer The Children-t még nem nagyon hallottam szarul eljátszva (vagy csak figyelmen kívül hagytam, hiszen az egyik kedvenc dalom), ez is valami iszonyat brutál módon van eljátszva:

A svéd Opeth is tiszteleg a Napalm Death előtt – ráadásul azzal a dallal-amiből hárommillió négyszázhetvenhatezer feldolgozás található a YouSufferen  Youtube-on. A világ legrövidebb dala, aminek dalszövege a sípcsontomra van tetoválva. Persze, hogy a You Suffer!But why? :)

Ha nem akarod végignézni, akkor tekerd 1:18 és 1:43 környékére :)

Évekkel ezelőtt volt egy válogatás lemez, Hellspawn címmel. Az extrém metal találkozása az extrém technoval. Akár érdekes is lehetne, mindenesetre ez szar lett.

 

De hogy ne csak a zajjal foglalkozzunk, bármennyire is szeretjük, álljon itt két igazán klasszikus You Suffer feldolgozás:

 

A legvégére pedig két magyar zenekar egy-egy Napalm Death átiratát hallgathatjuk meg.

Neked melyik a kedvenced?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1015705052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása