Napalm Death Hungary

Jó hely ez a Wave lemezbolt!

2020. május 20. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Lehet, hogy ez nem érdekel senkit, de azért csak megmutatom! Sztorival nem nagyon tudok szolgálni, csak a Wave-ben dolgozó srácoknak tartozok hatalmas köszönettel, hogy összehoztak ezzel a lemezzel.

Két nappal ezelőtt, kedves feleségem meglepett azzal, hogy rendeljek lemezt, úgyse költünk nagyon semmire. Még....Még körülbelül három hónapig, hiszen akkor gyarapodik családunk! :)

De a lényeg, hogy várok két vinylt az egyik webshopból. Viszont időközben ráleltem a Demos 1985-1986 című lemezre, Bevallom, régóta fájt rá a fogam, de most már ez is megvan. Munka után elgurultam a Wave-be, ahová mindig jó betérni. Hatalmas arcok az eladók, fantasztikus árukészlettel. Szerintem nincs olyan underground arc, aki ne lett volna már ott, legalább egyszer az életben. Megyek még én is, az tuti! 

Dobpergés! Tádám:

demos.jpg

Mekkora mocskos punk cucc ez?! 

Egyébként a napokban jövök a '92-es koncert második részével. Van pár újabb kép, Nektek köszönhetően! 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8615710148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása