Napalm Death Hungary

Rengeteg dolog történik Shane Embury körül

2020. május 24. - CsigaÚr

28423061_1838264942859729_2390048791046766090_o.jpg

Az angol nyelvű Roppongi Rocks oldalon jelent meg egy friss interjú a zenekar basszusgitárosával, Shane Emburyvel. Ugyan nem túl hosszú a cucc, de minden benne van, amire kíváncsiak vagyunk. Igen, lesz új Napalm Death lemez (is)!

"Hamarosan megjelenik az új Venomous Concept album, a Season of Mistnél. Természetesen az új Napalm Death is. Jelenleg az új Lock up lemezen dolgozom, miközben beszélünk."

Mondta a fentieket Shane. De nyugodtan ezek közé vehetjük még a második Blood from the Soult és a Dark Sky Burialt is. Unalom az nincs! Aminek én személy szerint nagyon örülök, viszont az az igazi, ha majd újra élőben láthatom őket! Legyen az Napalm Death, Venomous Concept , Brujeria vagy bármelyik másik projekt. 

Az eredeti interjút ide kattintva tudod elérni. És ezzel az igazsággal zárnánk mi is, ahogy főhősünk tette: " Life’s too short to fuck about."

 

A borítóképet Bodnár Dávid készítette a 2018-as Napalm Death koncerten a  Dürer Kertben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4915715202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása