Napalm Death Hungary

Mondd el a véleményed!

2020. május 31. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Hamarosan a harminc éves évfordulóját ünnepli majd a Harmony Corruption című lemez, amiről ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Napalm Death klasszikus albuma! Egy kis "játékra" hívnálak titeket, ahol a véleményed igenis számít! Mindenkié!

A július elseje minden évben roppant fontos dátum a Napalm Death rajongónak. Ugyanis ezen a napon jelent meg a Scum (1987) majd három évvel később a már fent említett Harmony Corruption (1990). A fent említett játéknak pedig roppant egyszerű játékszabálya van. Szerintem menni fog mindenkinek! :) Szóval, írj pár mondatot erről a két lemezről. Gondolok itt arra, hogy például megváltoztatta a zenei ízlésedet, életedet satöbbi satöbbi. Mondd el a véleményedet, kíváncsi vagyok rá! 

Az írásodat ide várom: napalmdeathhungary@gmail.com vagy a Facebook oldalon üzenetben! De lehet akár az Instagramon is! :D 

A beküldés határideje : 2020.06.10.

A beküldött emlékekből majd készül egy fasza kis cikk az évfordulóra! Előre is köszi! 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6115731744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása