Napalm Death Hungary

Születésnapos a Fear,Emptiness,Despair!

2020. május 31. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Huszonhat évvel ezelőtt jelent meg a zenekar ötödik albuma, a Fear, Emptiness,Despair. Elég sok ismerősöm teszi fel a mai napig a kérdést, hogy minek?! Tény, nem a legjobb Napalm Death album, de azért még szerintem nem itt kezdett bele a banda a "mélyrepülésbe". 

Totál megértem az old school Napalm rajongókat, hogy bizony csak a 92-es Utopia Banishedig jó a zenekar. Bár, van olyan is, aki azt mondja,hogy már az is szar.... Tudjátok; "a demók még jók voltak". 

fearemptinessdespair.jpgA felvarró 50 darabra limitált, köszi a Pull The Plug Patches-nek

Bevallom tök őszintén, hogy a Fear,Emptiness,Despair nekem se tartozik a top albumok közé, de azért még közel sem annyira rossz, mint például az Inside the torn apart... Ízlések és pofonok. Na,de a lényeg, hogy huszonhat évvel ezelőtt jelent meg (még) az Earache szárnyai alatt az első olyan Napalm Death lemez, ami megosztotta már akkor is a rajongókat. Ez kitart a mai napig, de hangsúlyozom, nem annyira szar a helyzet! Más, mint a korábbi anyagok, de ha ezen túlteszed magad, akkor kapsz egy fasza kis death metal cuccot.

Az meg mondjuk tök király, hogy a Twist The Knife (slowly) szerepel a Mortal Kombat című klasszikusban. Meg is vettem a filmzenét cd-n, nehogy már ez hiányozzon a gyűjteményemből! :)

mortalkombat.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1615731404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása