Napalm Death Hungary

Születésnapos az Utopia Banished!

2020. június 23. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Huszonnyolc évvel ezelőtt, a mai napon jelent meg a banda negyedik albuma, az Utopia Banished! Ha azt mondtad a Harmony Corruption-re. hogy vad és durva, akkor mit mondtál erre, amikor meghallottad először? 

Az album érdekessége, hogy itt már Mick Harris helyett Danny Herrera ül a dobok mögött. A magyar rajongóknak (is) nagy szerencséje volt, hiszen a lemezmegjelenés után -bő egy héttel- el is jutottak Magyarországra, hogy bemutassák az Utopia Banished-et is. Ez volt a Campaign For Musical Destruction turné, az Obituary és a Dismember társaságában. Ekkor jártak első alkalommal nálunk, a mára már legendássá vált bulival. Erről is találtok cikket a blogon, menjetek rá, ha még nem láttátok volna! 

img_20200623_182125.jpg

Most pedig jön a szokásos videólinkelés, hallgassuk meg ezt a nagyszerű albumot!

Neked melyik a kedvenc dalod róla? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr815911654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása