Napalm Death Hungary

Tudtad, hogy még soha nem járt Magyarországon a Napalm Death?

2020. június 25. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

"A Napalm Death egyébként egy elég érdekes zenekar.Napjainkig működik és az utolsó albumukat az Apex predatort 2015-ben adták ki. Viszont Magyarországon ők még sajnos nem jártak." Ez csak egy elcsípett mondat egy vlogból, ami 2018-ban került fel a videómegosztó portálra. Annyi a kérdésem csupán; but why?! 

Tök jó dolog, ha valaki vlogozik vagy blogozik olyan dolgokról,amiket szeret és kedvel. Ezért csinálom én is ezt a Napalm Death Hungary oldalt. Kedvenc zenekarom, gyűjtő vagyok és király dolog megismerkedni új arcokkal/ gyűjtőkkel az oldalon keresztül. Na, de itt van ez a srác, aki a fent említett dolgokat mondta a vlogjában. Teljesen fogalmatlan  és összevissza beszél. Amivel nincs gond, ha a négy fal között csinálja....

De amúgy komolyan, hol a faszomba él ez a kölök? "Magyarországon sajnos még nem jártak...."Hát, baszd meg! :D 

Megosztom én is a videóját, nevessetek egyet. Figyelem, felelősséget nem vállalok az esetleges rosszullétek miatt! :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6915943096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása