Napalm Death Hungary

Teljes magyar Napalm koncertek egy forró szombati délutánra

2020. június 27. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Ha éppen nem valami vízpart mellett iszod a hideg sört, akkor nézz meg pár teljes Napalm Death koncertet! A videók érdekessége, hogy mindegyik magyar klubban/ fesztiválon készült. Készülünk pár meglepetéssel majd az elkövetkezendő napokban, főleg a korai Napalm rajongóknak kedveskedve. Meg amúgy mindenkinek, aki szereti. Mert mindenki szereti! 

Szóval itt vannak a videók, némelyikről cikket is találsz a blogon. Amelyikről egyenlőre nincs, az majd a későbbiekben lesz látható.

A 2011-es felvétel egyik "érdekessége", hogy azt még a megboldogult Concertphotos.hu oldal készítette a pécsi Rockmaratonon. Bármilyen meglepő, benne voltam a szerkesztőségben... :D  Sajnos az általam készített képek eltűntek, de Marcinak hála a videó nem. Íme:

Az Utilitarian lemezbemutató koncertje a néhai Club 202-ben. Jó buli volt ez is.

Harmadikként szintén egy Rockmaraton fesztiválos full koncert, amit valaki telefonnal rögzített. Ez is király volt, csak ne kellett volna másnap dolgozni... Azt annyira nem szerettem :D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1115970858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása