Napalm Death Hungary

A legjobb játékok, ha metalos a gyereked!

2020. július 05. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Ebben a cikkben bemutatunk három olyan játékot, amit nem biztos, hogy a gyerekeknek készítettek. Sőt! Mindegyiket kép olyan emberektől származik, akik Napalm Death fanatikusak. Nem hiszem, hogy bármikor a gyerekük kezébe adnák, inkább beteszik a vitrinbe. Bevallom, ez így a helyes.... :D 

Az egyik cikkben bemutattuk az Earache által piacra dobott kirakókat. Azok is nagyon menők, de szerintem ezek viszik a prímet. Ez a dobfelszerelés,komplett díszdobozban, egyenesen egy perui faszi gyűjteményéből származik. Nagyon pofás, én is szívesen nézegetném a nappalimban. 

dob.jpg

dobdob.jpg

dobdobdob.jpg

dobdobdobdob.jpg

 

Az alábbi figurákat már valószínűleg mindenki ismeri. Néha felbukkan egy-egy darab belőle, de már totál sold out. Mondjuk fingom sincs hány darab készült belőlük, de mókás mindegyik. 

toys.jpg

Utoljára pedig álljon itt ez a Scum pólós figura, hogy ne csak gonosz szörnyeket nézzen a gyerek. Bár teljesen mindegy, úgyse nyúlhat hozzá ( gondolom én )....

toystoys.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9315983198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása