Napalm Death Hungary

Nincs annyi pénz a világon, amennyit el lehetne költeni....

2020. augusztus 15. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg 

....különböző merch cuccokra. Póló, pulóver,kitűző, ilyesmikre gondolok. Napi rendszerességgel bújom a különböző oldalakat, ahol vásárolni tudok mindenféle Napalm Death-es holmit. Vatera, Ebay és társaik. Oké, nekem is van a gyűjteményemben olyan lemez, ami nagyon sokba került ( konkrétan egy havi rezsi ára... :D ). De vajon meddig megy el az egyszeri ember?

Ez az amit nem lehet megválaszolni. Nyilván mindenki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér. Vagy még egy kicsivel tovább is. Ez a merch és hanglemez vásárlás egy olyan hobbi, ami kurvára nem olcsó dolog. Valamit valamiért. Jelenleg épp az ebay van megnyitva a másik fülön, ott akadt meg a szemem egy hosszú ujjú pólón. Mondhatni, hogy nem is olyan régi, hiszen 97-es. Inside The Torn Apart minta, az egyik ujján pedig a turnéállomások. 375 dollár. Kb.110.000 forint. Ez csak egy a sok közül- hangsúlyozom- és viszonylag nem régi cucc. 

Tök jól körbe lehetne járni ezt a témát, lehet , hogy egy újabb posztban bővebben is kitérek majd erre. De addig kíváncsi vagyok a rátok.

Neked mi a legkülönlegesebb cucc a gyűjteményedben ( nem feltétlenül Napalm) ? Mi az az ár, amit még hajlandó vagy kifizetni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7216165048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása