Napalm Death Hungary

Születésnapos a Mentally Murdered!

2020. augusztus 29. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg

Rohan az idő! A mai napon töltötte be a 31.életévét a Mentally Murdered ep. Szeretem ezt a "kislemezt" az elejétől a végéig. Azt se felejtsük el, hogy ezen szerepel (majdnem) utoljára Bill Steer és Lee Dorian, ezek után változik meg teljesen a Napalm Death.

Játsszunk el azzal a gondolattal, hogy milyen király lenne, ha csak és kizárólag a 89-ig kiadott dalokkal turnézna a zenekar.....Ízig vérig old school grindcore! Persze, ez csak álom és talán az ötös lottót is hamarabb megnyerem, de néha jól esik álmodozni....De itt állunk az új lemez megjelenésének kapujában, ami annyi grindcore-t tartalmaz,mint a kettes Ámokfutók album. De hát hiába a bánkódás, a Napalm Death az Napalm Death. Ahogy a mondás is tartja; egy jobb zenekar van a Napalm Death-nél. A korai Napalm Death. 

mentallymurderedkazetta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4516181968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása