Napalm Death Hungary

Indusztriál tétel a legfrissebb Napalm dal!

2020. szeptember 04. - Napalm Death Hungary

napalmuj2.jpg

Ma reggel ismét egy új dalt osztott meg a Napalm Death a közelgő lemezről. Az biztos, hogy egy nagyon változatos és "kísérletezős" album lesz a Throes of Joy in the Jaws of Defeatism, hiszen most egy elég különleges dalt hallhatunk a Bellyful of Salt and Spleen személyében.

Fontos hír-bár minket ez annyira nem érint- hogy az amerikai fanoknak egy hónapot csúszik a lemez kézhezvétele, ugyanis valami gebasz történt a lemezgyárban. De a hivatalos megjelenés napján kapnak egy letöltő kódot, amivel megtudják hallgatni az egész albumot. Ez mondjuk nem tudom mekkora ajándék 2020-ban...... 

A másik jó hír , hogy novemberben már lesznek koncertek Csehországban. Ezt Barney említette egy interjúban, azt hiszem ott a helyünk! Ha Brno-ban is lesz buli, az csak 4 óra Budapestről.... Kíváncsian várjuk a bejelentést!

Addig barátkozzatok az új dallal (is):

napalmuj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3716188740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása