Napalm Death Hungary

Megjelent a tizenhatodik Napalm Death album!

2020. szeptember 18. - Napalm Death Hungary

napalmuj2.jpg

Egy májusi interjúban még azt nyilatkozta Shane Embury, hogy reméli, hogy idén megjelenik az új Napalm Death lemez. Aztán elérkezett az idő, bejelentették, hogy szeptember 18.-án napvilágot lát a zenekar tizenhatodik stúdióalbuma, a Throes of joy in the jaws of defeatism.

Jobb esetben most valószínűleg már a lemezjátszón lenne a korong, de sajnos ez a Covid-19-nek köszönhetően csúszik, amit egy emailben jelzett a Century Media. Sebaj, kivárom. Pedig egy fasza verziót sikerült elkapnom; összesen 200 darabra limitált, "krémes fehér" színűt.

Az egyszer biztos, hogy most aztán nagyon belenyúltak a lecsóba a grindcore keresztapák. Az indusztriál tételeken keresztül, a black metalos kiállásokig lesz itt minden. Az ős rajongóknak valószínűleg ez egy "na ez már megint geciszar lemez lett" , de nem. Nem lesz az! 

napalmuj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9716205128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása