Napalm Death Hungary

Befejeződtek az új Lock Up lemez gitárfelvételei

2020. szeptember 19. - Napalm Death Hungary

lockup_p.jpg

Most már hivatalos, hogy a következő évben megjelenik a legfrissebb Lock Up album! Csupán négy év lesz a két lemez között, ami azért elég rövid időnek tűnik. Gondolj csak a Brujeria legutóbbi két albuma közti időre.... Ha már ugye ott is Anton Reisenegger áll a gitár mögött. 

 Valljuk be, hogy a Demonization albummal azért elég magasra rakták a lécet az úriemberek. De azt se felejtsük el, hogy Barker helyett már Adam Jarvis a dobos, aki valószínűleg egy jó nagy adag frissítést is ad majd a zenekarnak. Anton Reisenegger az alábbi sorokat osztotta meg a saját Insta oldalán:

Néhány nappal ezelőtt befejeztem az új Lock Up album gitárjainak felvételét. Ez volt az első alkalom, hogy otthon stúdióztam, nagyszerű élmény volt. Bár az album 2021-ben jelenik meg, hamarosan fontos bejelentéseket teszünk közzé és új dalt is kaptok! "

Itt egy videó az eddigi egyetlen budapest Lock Up koncertről, aminek a felállása már ugye megváltozott az évek alatt...

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9416207254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása