Napalm Death Hungary

We Hate Mondays 9.

2020. október 05. - Napalm Death Hungary

wehatemondays.jpg

We Hate Mondays címmel beindítunk egy új rovatot. A névből adódóan hétfő esténként lesz majd elérhető a poszt, amikor már kellőképpen le vagy fáradva a munkától, az agyad is éppen hogy nem folyik ki..... Elsősorban elég "zsibbasztó" zenékkel fogunk fárasztani, biztos, ami biztos alapon. Felkészültetek?! 

Az elborult zenét kedvelőknek tuti, hogy nem kell bemutatni ezt a francia faszit, aki Igorrr néven húzza már évek óta. De az Igorrr az nem csak belőle áll, hiszen ott van még két énekes -egy nő és egy férfi- valamint egy dobos. De mégis csak Gautier Serre alapította meg az Igorrr-t, aztán három évvel később már csatlakoztak is a többiek. 

Magyarországon eddig kétszer léptek fel ( a Dürer Kertes mekkora volt, te jó ég!!!) , ha minden igaz, akkor 2021.02.21-én a Barba Negraban ismét ellehet csípni őket. Mindenféleképpen érdemes rámenni, aki szereti a barokk zenével kevert blastbeattel átitatott breakcore-t ( csakhogy párat említsünk ebből a műfajból). Igazi kuriózum! 

 A Parpaing című dalban egyébként Corpsegrinder, a Cannibal Corpse főnöke hallható! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6416228212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása