Napalm Death Hungary

Támogasd a budapesti BlastBeat Bárt!

2020. október 11. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg

Fos helyzetbe került minden vendéglátóipari egység, köztük a BlastBeat Bar is. Most egy póló/trikó/pulóver vásárlásával nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy ne legyen annyira szar a helyzetük. 

Ehhez csupán ki kell töltened egy űrlapot, amire október tizennyolcadikáig van lehetőséged. A mintákat a BlastBeat Bar Facebook oldalán találod, ahogy a megrendelőlapot is. Egyébként, ha ide kattintasz már töltheted is.

A BBB hivatalos közleménye:

"Sziasztok!
Ezúttal egy jó hírrel jelentkezünk, a kocsma első születésnapja alkalmából úgy döntöttünk, hogy saját merchöt készítünk!
Törzshelyed a BBB? Kellemes emlékek fűznek ide? Vagy sosem emlékszel másnap, hogy mi történt? Szeretnéd, ha még sokáig ihatnál nálunk? Vagy csak tetszik a logó?
Itt az alkalom hogy BBB logós támogatói pólót, trikót és pulóvert vásároljatok. Minőségi cuccok, jól néznek ki, és vásárlásukkal a kocsma fennmaradását tudjátok támogatni.
ELŐRENDELÉSSEL megy a dolog, úgyhogy töltsétek ki az alábbi megrendelőlapot (ha több terméket szeretnétek, többször): https://forms.gle/xzihWeXqPY5tA6Qx5

FONTOS, hogy OKTÓBER 18-ig adjátok le a rendelést, így kb. november közepére fog megérkezni.

Ha bármi kérdésetek van, tegyétek fel kommentben! "

https://www.facebook.com/blastbeatbar

bbb.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8216235448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása