Napalm Death Hungary

Öt éve volt a Deathcrusher Tour!

2020. november 15. - Napalm Death Hungary

deathcrusher-tour.jpg

Az öt évvel ezelőtti november tizenötödike több szempontból is igen eseménydúsan telt, olyannyira, hogy ezekre évek múlva is szívesen emlékezünk majd vissza. Úgy, ahogy most is. A magyar focirajongóknak piros betűs nap volt ez a novemberi este, hiszen a norvégok legyőzésével 44 év után újra kijutottak az Európa Bajnokságra! Mondanám, hogy az óta se történt ilyen, de nem mondom, hiszen újra ott leszünk az EB-n! Hajrá, magyarok!

A másik ok, amiért szívesen gondolunk majd vissza erre a napra, az inkább az extrém zenét kedvelőknek nyújt örömöt. Ezen a napon láthattuk a Deathcrusher Turnét Bécsben.  Itt olyan zenekarok játszottak, mint például a Carcass, az Obituary, a Voivod, majd a későbbiekben csatlakozott a Napalm Death is. Biztos, ami biztos alapon. Sajnos ez a turné se érte el kis hazánkat, de nem is baj, nem kellett sokat utaznunk. Bár az odafelé út is emlékezetes, szakadó esőben nyilván az ablaktörlőnek kell beszarnia, mindezt 130 km/ óránál, az autópályán. A tervezett érkezéshez képest csupán egy órát késtünk, de nem maradtunk le semmiről.

12799376_117357915322098_6161883661471499288_n.jpg

shanebecs.jpg

Amúgy de, az első elő zenekarról. De az nem is érdekelt senkit sem. Bandázni fontosabb. Meg merchpultot bámulni és vásárolni.  Ugye ebben az évben jelent meg a Napalm –Apex Predator lemeze, így be is húztam egy kapucnis pulóvert, amin a borító látható. Emlékeim szerint nem volt drága, bár már halványul eléggé… Na meg aztán itt volt ugye a Napalm Death/ Voivod split 7 inches kislemez is, amit szintén a birtokomban tudhatok, Barney által dedikálva.

napalmvoivod.jpg

Totál telt ház volt ezen az estén, ezen a furcsa helyen. Némelyik banda nagyon szarul szólt, de mindent megért ez az este. A zenekarokról nem írnék, ha érdekel, akkor a RockStation oldalon el tudod olvasni az akkori élménybeszámolónkat, amit drága Csubesz barátommal írtunk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6216285736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása