Napalm Death Hungary

Hé, Keijo! Sars? Nem, pisilek!

2020. december 14. - Napalm Death Hungary

sarskeijo.jpg

Oké, ezzel a szar szóviccel el is basztam mindent, de olyan magas labda volt, hogy illet lecsapnom. Arról van szó, hogy a Sars nevű hardcore/metal banda kihozta az első videóját, holnap pedig megjelenik a legelső single is! De ki az a Sars?!

Ha azt mondom, hogy Keijo Niinimaa, akkor rávágod, hogy Rotten Sound. Pedig lehetne még pár bandanevet bedobni, mondjuk a Nasumot például. Szóval itt van ez a zenekar, aminek a neve az, hogy Sars. Négy évvel ezelőtt alakultak -naná- hogy Finnországban. A srácok megkeresték az egyik legnagyobb metal celebet, aki nem Ville Valo, hanem Keijo, hogy segítsen már nekik, mert béna pöcsök. A faszi pedig annyit segített, hogy végleg bekerült a bandába másodénekesként. Nem is szaroztak tovább, itt az első klipjük az In Blood and Burn-re. Holnap pedig megjelenik az első single, aminek a neve, na mi? Hát persze, hogy In Blood and Burn! 

A zenekart itt tudod követni: https://www.facebook.com/sars.sickness

sars.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2316339464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása