Napalm Death Hungary

Nyűgös a gyerek? Hallgassatok zenét!

2020. december 25. - Napalm Death Hungary

hellabibibi.jpg

Pont egy éve - na, jó, igazából 28.-án –tudtuk meg, hogy szülők leszünk. Sose fogom elfelejteni azt az érzést, ami akkor elkapott. Teltek a hónapok, beütött a járvány, úgyhogy extra óvatossággal kezeltük a dolgot. Szerencsére nem is történt semmi, minden rendben zajlott és már három és fél hónapos a kislányunk. Hella Bíborka már most zenerajongó, ebben biztos vagyok. Na meg hasfájós. De mit tegyünk, ha az Istenért sem tudjuk megnyugtatni pár hónapos csecsemőnket?! Kapcsoljunk zenét!

 

Természetesen mi is kérdezősködtünk a szüleinktől, barátainktól, hogy ilyenkor mi a szart kell csinálni, hogy megnyugodjon a gyerek? Mert szegény csak sír, ordít, hörög, mi meg már alig bírjuk. Ajánlottak mindenféle csodaszert, meg tornáztatást és ehhez hasonló módszereket. Igen ám, de Hella Bíborkánál nem mindig működött a dolog. Egyszer csak apa fejében felkapcsolódott a villany (ez én vagyok! :D ) , hogy mi lenne ha….?

Mi lenne, ha zenét kapcsolnánk? Lám, a dolog működik! Ugye a rádiókban egy dal, akár 4-5 alkalommal is elhangzik per nap. Így hát az első, amire megnyugszik (bármennyire is gyűlöli apa és anya), az nem más, mint a Hooligans-től A vér nem válik vízzé című dal. Borzasztó, de a gyerek valamiért „szereti”.

Ez után következett, hogy ránéztem a gyűjteményemre és felraktam a legutóbbi Napalm Death lemezt, amikor Hella Bíborka ismét átváltozott. Úgy tűnik, hogy a Throes of joy in the jaws of defeatism is bevált! Nyert ügyünk van!

Azóta hallgattunk már  Doom-ot (Fuck Peaceville), Venomous Concept-et (Kick me silly) és egy Prodigy maxi 12-es is lepörgött.

Úgy voltam vele, ha lemezzel működik, akkor simán fog cd-vel is. Micsoda felfedezés! :D Így hát előkerestem egy Deicide klasszikust, a Once Upon The Cross-t és a mi csodalánykánk a legjobbakat aludta a karjaim közt.

Tapasztalataim alapján ki merem állítani, hogyha átváltozik a gyerek, akkor nyugodtan rakjunk be zenét! Két perc és a legjobbakat alussza majd az ártatlan kis lélek. Mert ugye ő nem tehet arról, hogy fáj a hasa… Azt meg le se merem írni, hogy a Fradi indulóra alszik el alapból, amit ÉN ÉNEKELEK neki! :) Szerencsére kezdi kinőni a hasfájást, szóval most már tök nyugalom van... Jöhet a fogzás! :D 

hellabibi.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7116356978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása