Napalm Death Hungary

Digitalizált idők: Intense Agonizing a Viking Klubból 1995

2020. július 19. - CsigaÚr

"Gyere fel faszikám, adok akkor pár kazettát!", így invitált fel magához pár hete dr. Slayer. Azt tudtam, hogy szép kis gyűjteménnyel rendelkezik a Doki, de amikor már épp kérdezni akartam, hogy hol a faszban van az a sok kazetta, akkor csak lestem magam elé és egy hang nem jött ki belőlem. 

Tovább

Az üveggel megdobott dobos esete...

25 Years of Anarchy And Chaos volt a turné neve, amikor is 2005-ben újra Budapestre látogatott a The Exploited. Előtte ugye még csak két alkalommal lépett fel a punkok punkjainak tartott Wattie vezette társulat, én pedig első alkalommal láttam őket. Durva belegondolni, hogy ennek is már 15 éve.

Tovább

Itt a második friss dal az új Venomous Concept albumról!

Ahogy arról már beszámoltunk, augusztus 28.-án érkezik a Venomous Concept új albuma, a Politics Versus the Erection. A Season Of Mist most ismét közzétett egy friss dalt, ami az Eliminate címet viseli.

Tovább

Boldog születésnapot, Barney!

Tavaly hihetetlen nagy mákja volt a magyar Napalm Death rajongóknak, ugyanis a dunaújvárosi koncerten történt, hogy "személyesen" felköszönthette mindenki a zenekar énekesét, Barney Greenwayt. Ráadásul az ötvenedik születésnapját ünnepelte a frontember, szóval ez mindenképp egy örök emlék lesz…

Tovább
süti beállítások módosítása