Napalm Death Hungary

Becsúszott egy új Carcass dal is!

2020. augusztus 22. - Napalm Death Hungary

Végre! Csak ezt tudom mondani, hogy végre! Október 30-án jön a legújabb Carcass cucc, a Nuclear Blast-nél. A 4 dalos Despicable Ep-t már elő is tudod rendelni és már meg is hallgathatsz róla egy dal. Minden információt a tovább gombra kattintva találsz.

Tovább

Itt egy friss Napalm Death dal, a közelgő lemezről

Oké, mire ezt olvasod, már valószínűleg hallottad más oldalakon ezt a friss szerzeményt. Ilyen se volt még, hogy nem én posztoltam elsőként, de a fél napomat egy kurva fogászaton töltöttem... Csodás volt. Na, mindegy is.

Tovább

29 éves a Death by Manipulation

1991.augusztus tizenkilencedikén, azaz 31 évvel ezelőtt jelent meg ez a "válogatás" lemez, a Death by Manipulation. Két EP, egy single , egy split valamint az USA kiadáson 4 élő felvételt hallhatunk. Ez az album is a "jók" közé tartozik, én bírom nagyon.

Tovább

Az old school Napalm rajongóknak egy kis csemege....

Oké, tudom, hogy a teljes koncertet már közzétettük anno itt a blog oldalain. De ez egy egészen friss feltöltés a Full Force fesztiválról. Nem egészen hat perces videó, olyan klasszikusokkal, mint a Scum, Life?, és a Dead Kennedys klasszikusa a Nazi Punks Fuck Off! 

Tovább

We Hate Mondays 4.rész

We Hate Mondays címmel beindítunk egy új rovatot. A névből adódóan hétfő esténként lesz majd elérhető a poszt, amikor már kellőképpen le vagy fáradva a munkától, az agyad is éppen hogy nem folyik ki..... Elsősorban elég "zsibbasztó" zenékkel fogunk fárasztani, biztos, ami biztos alapon.…

Tovább
süti beállítások módosítása