Napalm Death Hungary

We Hate Mondays 4.rész

2020. augusztus 17. - Napalm Death Hungary

wehatemondays.jpg

We Hate Mondays címmel beindítunk egy új rovatot. A névből adódóan hétfő esténként lesz majd elérhető a poszt, amikor már kellőképpen le vagy fáradva a munkától, az agyad is éppen hogy nem folyik ki..... Elsősorban elég "zsibbasztó" zenékkel fogunk fárasztani, biztos, ami biztos alapon. Felkészültetek?! 

Nem is értem, hogy miért nem a Scorn volt az első a We Hate Mondays rovatunkban?! Pedig a legenda, az egyetlen és utánozhatatlan Mick Harris akkora zenét csinál a 90-es évek eleje óta, hogy beszarás! Vagy inkább zajt, fasz se tudja, hogy mi a jó megnevezés. Az egyik webzine oldalán volt egy olyan kérdés, hogy mit jelent a Scorn? Mick Harris annyit válaszolt, hogy ; Scorn is Scorn. Szerintem ne is nagyon boncolgassuk ezt a témát. A sztorit gondolom mindenki vágja, hogy mikor alapították meg Nick Bullennel, aztán, hogy lett vége kettőjük között a dolognak, amit már csak egyedül visz tovább az öreg. Scorn = Mick Harris. 

Budapesten is zenélt már a faszi, sajnos lemaradtam róla. Azóta meg nem nagyon akar jönni errefelé....

Pár Scorn cd a gyűjteményemben:
scorn.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9916166930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása