Napalm Death Hungary

We Hate Mondays 5.rész

Entrópia Architektúra

2020. augusztus 24. - Napalm Death Hungary

wehatemondays.jpg

We Hate Mondays címmel beindítunk egy új rovatot. A névből adódóan hétfő esténként lesz majd elérhető a poszt, amikor már kellőképpen le vagy fáradva a munkától, az agyad is éppen hogy nem folyik ki..... Elsősorban elég "zsibbasztó" zenékkel fogunk fárasztani, biztos, ami biztos alapon. Felkészültetek?! 

Az Entrópia Architektúra egy roppant fontos és izgalmas zenekar a magyar zenei palettán. Szerény véleményem szerint élőben tudja csak igazán megmutatni a banda a valódi énjét. Nehezen befogadható, "zajkeltés" vagy inkább rituálé , amit a srácok egy-egy koncert alkalmával előadnak. 

Különböző effektek és hangszerek közös elegye az Entrópia Architektúra, ami egy teljesen másik világba kalauzol el, amikor meghallod. Tipikus olyan zene, amit vagy betudsz fogadni, vagy nem. Kiváló utazás! Hallgassuk is meg őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6516175312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása