Napalm Death Hungary

Egy álommal szegényebb...

avagy itt a legújabb Another Way anyag!

2020. szeptember 07. - Napalm Death Hungary

another_way.jpg

Augusztus végén jelent meg a legfrissebb Another Way EP , az Egy álommal szegényebb címmel. A békési fastcore srácok mindig is törekedtek a minőségi anyagokra, ez most sincs másképp! Jó hír a vinyl rajongóknak, hogy az anyag napokon belül kapható lesz egy 7 inches lemezen.

Mégpedig a Drinkin' Beer in Bandana Records jóvoltából! A zenekar egyébként kurva ritkán koncertezik, ha látni akarod őket, akkor pénteken irány a Három Holló, ahol a Food Not Bombs támogatói buli keretein belül zenélnek a srácok. 

A buli eseménye itt , a DBIBR oldala itt, az Another Way pedig itt érhető el. Hallgasd meg az Egy álommal szegényebb ep-t, majd támogasd mind a srácokat, mind a kiadót egy vásárlással! Én is ezt teszem majd!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4816193760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása