Napalm Death Hungary

Slam és gore a covid ellen!

2020. október 15. - Napalm Death Hungary

paedyuk.jpg

Meg is érkezett az Insane Hellride Entertainment kárpótlás koncertjének bejelentése! Ha valaki lemaradt volna, akkor csak röviden: a srácoknak vagy törölték vagy áthelyezték minden koncertjüket, köztük a Gutslit és Poppy Seed Grinder közös estjét is. Ezért megígérték, hogy kárpótolnak mindenkit egy remek kis bulival,amiről a tovább gombra kattintva tudtok olvasni!

Három remek zenekar fogja a talpalávalót közvetíteni, úgy mint a :

PAEDIATRICIAN - Slam/Gore magzat darálás... mi egyebet lehetne még mondani ezekről a srácokról?! Brutális ZS-re hangolt gitár riffek, arc szaggató bass droppok, bélből jövő hörgések, ahogy azt illik! Örömmel tölt el minket, hogy egy igen csak nagy hírnévvel rendelkező zenekart köszönhetünk ezen a kedves táncolós estén!

VILE DISGUST - Csárdás Gore! Úgy bizony, megállás néküli táncolós tuka-tuka témák, malac visításra emlékeztető vokálok, remek gitár témákkal megspékelve! Fel a legszebb fekete lakkcipőt és gore pólót, majd induljon a boogie!

VÉGBÉLSZAKADÁS - 404 Not Found. Na hát ők azok a srácok akiket komolyan venni nem lehet - a diszkográfiájuk nagy része szépen fogalmazva a szarásról szól. Zeneileg valami totális káoszra lehet készülni, grind/black/gore igazából minden is vegyítve mint egy igazi hányással felöntött sörös korsó a kedvenc kocsmádban!

A koncert a KVLT-ben lesz november 13-án és itt tudod visszaigazolni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5916240832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása