Napalm Death Hungary

Amit az Apostol együttesnek lehet, azt senki másnak nem... Hogy is van ez?

2020. július 31. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg

Kurva szar helyzetben van a zeneipar. Az egész szakma, sőt mindenki. Ebbe nem is mennék bele,tudjátok úgyis, hogy miről van szó. Ki tudja, hogy mikor áll vissza a normális állapotába a világ, így be kell érnünk azzal, ami van. Jelen állapot szerint, mondjuk nagyon nincs semmi (szigorúan a nemzetközi produkciókat nézve!!). Kicsit megmosolyogtató dolog ez az Apostol koncert, ami annak ellenére lesz megtartva, hogy minden más tömegrendezvény tiltva van…. Nem is értem. Zárt helyen, pont a veszélyeztetett korosztály…. Ezt mégis hogy?Miért?

Mindenkinek van legalább egy, de inkább kettő kedvenc zenekara. Hangsúlyozom, itt még mindig nemzetközi bandákról beszélek! Sajnos ők nem indulhatnak turnéra, ahogy azt tenni szokták, hónapról-hónapra. Marad a bizonytalan várakozás, esetleg „stream” koncert. A Napalm Death-nél is volt már egy streamelhető és lesz is még egy ilyen koncertjük.

De ez nem ugyanaz, nagyon nem. Játsszunk el azzal a gondolattal, hogy ugyan még szigorítások vannak, de azért már elindulhatnak a turnék. Jelenesetben tudod, hogy érkezik a Napalm Death Budapestre. Tök király, 500-an lehetünk csak (a személyzettel és mindenkivel együtt), én ezt nagyon bírnám! Igazi kis klubkoncert,mint 2014-ben a pozsonyi Randal Clubban. Az nagyon fasza volt! Na, de ez is zárt helyen lenne….. Székek lerakva egymástól másfél-két méterre. EGY NAPALM DEATH koncerten! Mégis milyen lenne ez a buli? Csendesülős, akusztikus? Valami hallucinogén anyagtól beképzelt tábortűz a terem közepén? Vagy pedig zajos, hangos, ahogy szeretjük és a székekkel vernénk egymást pogó közben?! Én inkább a második verziót tudnám elképzelni….. Persze ezek csak zagyva gondolatok, bevezető duma egy olyan borzasztó akusztikus Scum feldolgozáshoz, amit maga a készítő se vett komolyan…..

Mindenesetre üzennék valami a kedves Apostol zenekarnak….. Faszt, inkább mégse. Tiszteld az öregeket, Te is az leszel egyszer….

Amúgy meg végtelenül szomorú ez a helyzet, remélem mindenki élete megoldódik hamarosan! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr816097520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása