Napalm Death Hungary

Egy sörfőzde egy death metal és grindcore fanatikustól, fanatikusoknak!

2020. június 10. - CsigaÚr

sorlogo.png

Egy régebbi bejegyzésben már volt szó az Invitro Brewing sörfőzdéről. Akkor éppen a Napalm Deathes pólójukat mutattam be, de most egy tök új dologról lesz szó. Részben.

Tegnap sikerült találkoznom a Szabó Tomival, a sörfőzde atyjával. Tomi egy hihetetlen pozitív arc és nem mellesleg nagy death metal és grindcore fanatikus. Ezt próbálja megmutatni az általa készített sörökben is. Gondolok itt például a H2M címkés pale ale-re. Ha csak egy zenekart kellene megneveznem, aki ezzel a H2M hangzással készíti ki a hallójárataim ( szeretem ezt az érzést :D ), akkor azt mondom, hogy Rotten Sound. Te tuti mást mondanál.... A lista szerencsére végtelen. A sör pedig a hűtőben várja a halálát. Mármint, hogy megigyam. Meg is fogom!

A másik fajta sör, a The Healer az pedig azért is különleges, mert a címkéjét nem más tervezte, mint Borbás Robi vagyis Grindesign. Bevallom, teljesen hülye vagyok a sörtípusokhoz épp ezért lesz izgalmas megkóstolni.

Innen is szeretném megköszönni Tominak az ajándék italokat, ígérem, beszámolok majd róluk! Addig is kövessétek és támogassátok az Invitro Brewinget! 

https://www.facebook.com/invitrobrewing/

invitro.jpg

sorpolo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5015772470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása