Napalm Death Hungary

We Hate Mondays 8.rész

2020. szeptember 21. - Napalm Death Hungary

wehatemondays.jpg

We Hate Mondays címmel beindítunk egy új rovatot. A névből adódóan hétfő esténként lesz majd elérhető a poszt, amikor már kellőképpen le vagy fáradva a munkától, az agyad is éppen hogy nem folyik ki..... Elsősorban elég "zsibbasztó" zenékkel fogunk fárasztani, biztos, ami biztos alapon. Felkészültetek?! 

Oké, múlt héten kimaradt a We Hate Mondays. Ezért elnézést kérek, de beléptünk a szülői státuszba, izgalmas napjaink vannak. Na de most újra itt vagyunk, nem mással, mint a házibulik/fesztiválok kedvenc zenekarával a Gutalax-szal!

A Gutalax a cseheknél valószínűsítem olyan, mint nálunk a Tankcsapda.... Bár a "szarfejek" sokkal faszábbak, nincs olyan hely, ahol ne csinálnának teltházat. Elég nagy divat lett a banda, ami egyrészt kurva jó, másrészt nem annyira... A Rockmaraton Fesztiválon például olyan brutál tömeget vonzottak legutóbb is, hogy be se fértek az emberek a sátorba. Innen van egy sztori is, ugyanis koncert közben valaki feldobott egy szarral teli szatyrot, ami faszán szét is loccsant.... Az utánuk következő Napalm Death koncerten Barney be is mondta, hogy bocs, ez a szag nem mi vagyunk. :D 

De a megboldogult Showbarlang béli koncerten is volt ilyen eset. Valaki beleszart egy műanyag korsóban, amit a pultra borított buli közben. Íme a kép:

gutalax_showbarlang.jpg

Iszonyat :D 

Na de nézzünk is meg egy teljes koncertet a srácoktól, amit anno én vettem fel:

És a legutóbbi videóklipjük. Ahogy kedves barátom mondaná; " egy jó igényes Gutalax"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8216209264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása