Napalm Death Hungary

Befejeződtek az új Lock Up lemez gitárfelvételei

2020. szeptember 19. - Napalm Death Hungary

Most már hivatalos, hogy a következő évben megjelenik a legfrissebb Lock Up album! Csupán négy év lesz a két lemez között, ami azért elég rövid időnek tűnik. Gondolj csak a Brujeria legutóbbi két albuma közti időre.... Ha már ugye ott is Anton Reisenegger áll a gitár mögött. 

Tovább

A nemzetközi Batman nap alkalmából....

... idézzük fel azt a 2015-ös Worcesteri koncertet, ahol a denevérember őse miatt kellett leállítani a koncertet. Egyéb érdekesség még erről a koncertről, hogy Mitch Harris helyett a gitárnál Erik Burke áll, akit többek közt a Brutal Truth soraiból ismerhetsz. 

Tovább

Tizennégy éves a Smear Campaign!

2006 szeptemberében jelent meg a tizenkettedik stúdiólemez, a Smear Campaign. Ebben az évben, konkrétan október harmincadikán a zenekar lebontotta a Kultiplex (rip) falait. Olyan zenekarokkal osztották meg a színpadot, mint a Born From Pain, a Mendeed vagy a magyar legenda, a Nadir.

Tovább

Brave The Cold dalpremier!

Végre elérkezett ez a pillanat is! Meghallgathatjuk Mitch Harris és Dirk Verbeuren közös zenekarának- a Brave The Coldnak- az első dalát! A Mission Two Entertainmentnél megjelenő Scarcity lemez igen csak várós! 

Tovább

Megjelent a tizenhatodik Napalm Death album!

Egy májusi interjúban még azt nyilatkozta Shane Embury, hogy reméli, hogy idén megjelenik az új Napalm Death lemez. Aztán elérkezett az idő, bejelentették, hogy szeptember 18.-án napvilágot lát a zenekar tizenhatodik stúdióalbuma, a Throes of joy in the jaws of defeatism.

Tovább

Célegyenesben a Brave The Cold első lemeze!

Ahogy arról beszámoltunk, Mitch Harris zenekart alapított. Társa a Megadeth-ből ismert Dirk Verbeuren, a zenekart pedig Brave The Cold-ra keresztelték el. A Mission Two Entertainment-nél megjelenő lemezt háromféle változatban lehet majd beszerezni, ezenkívül természetesen lesznek pólók, pulóverek…

Tovább

Maszkos mexikói drogbárók és fiatal grindpunkerek napja a mai

Vagyis inkább a tegnapi. Bár, ma még ma van, holnap meg már nem ma lesz, vagy mi?! Hogy van ez? Na mindegy. A lényeg, hogy a Ferencváros kiütötte a Dinamo Zagrebet, így tovább szárnyal a csapat! De ami titeket érint, hogy ma van a From Enslavement to Obliteration és a Pocho Aztlan évfordulója. Azaz…

Tovább

Késnek az új lemez postázásai , a kurva Covid-19 miatt...

Két nap múlva jelenik meg a legújabb Napalm Death lemez, a Throes of joy in the jaws of defeatism. Már az előrendelés első napján lecsaptam az egyik olyan vinyl-re, ami 200 darabra van limitálva. Izgatottan vártam, hogy teljenek a hetek, erre ma jött egy csodálatos email a Century Media-tól....

Tovább
süti beállítások módosítása