Napalm Death Hungary

Interjú az oldallal kapcsolatban, a Ric$ and Green blogon!

2020. április 15. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

Szénégető Ricsi az esztergomi Sportalsó koncertszervezője és a  Ric$ and Green blog oldal tulajdonosa ( valamint még rengeteg helyről ismerheted) annyira jó arc volt, hogy segített az oldal reklámozásában egy kicsit.

A statisztikát nézve, ez a reklámozás sikerült is. Köszi neki és nektek is, hogy figyelemmel kíséritek a Napalm Death Hungary oldalt!

"Ha vannak dolgok, amiket tényleg szeretek, azok a tematikus blogok. Legyen az egy-egy stílus, vagy mint adott esetben egy zenekar, ha kellő lelkesedéssel és rajongással csinálja valaki, akkor abból nagyon jó dolgok tudnak kisülni. Mikor Csiga megcsinálta a Napalm Death Hungary blogot, egy dolog jutott eszembe: Még csak most? A többek között a RockStation hasábjairól, merch és jegypultból, meg persze a fesztiválok sátrai között alvásról ismerős Csiga úrral, vagyis Horváth Andrással beszélgettem."

Szóval a címben említett interjút ide kattintva tudjátok elolvasni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8915615282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása