Napalm Death Hungary

Ilyen volt a tavalyi Full Force Fesztiválos Napalm Death koncert

2020. június 28. - CsigaÚr

csigaaaaaaahun.jpg

A Covid19 járványnak "köszönhetően" a fesztiválok 90 százaléka az idén elmarad. Ezzel mindenki tisztában van. Szerencsére a fesztiválszervezők és a zenekarok is azon vannak, hogy próbálják átrakni a teljes menetrendjüket 2021-re. Némelyik fesztivál viszont így is próbál kedveskedni a közönségnek úgy, hogy elérhetővé tesznek egy-egy koncertfelvételt, valamelyik régebbi buliról. Így tett a német Full Force is.

Bár, aki igazán követi a Napalm Death munkásságát, az a Facebookon már láthatta az élő streamet. De aki lemaradt vagy ismételne, annak itt a remek alkalom. Egyébként nem csak főhőseink koncertjét lehet visszanézni, van itt At The Gates, Body Count, Soulfly és még rengeteg banda. 

Szóval ez volt a tavalyi Full Force Fesztiválos Napalm Death koncert:

További koncertek az Arte Concert oldalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6815972502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása