Napalm Death Hungary

Csodálatos Agathocles!

2020. szeptember 09. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg

Ha nincs a zenekarodnak közös lemeze az Agathoclesszel, akkor nincs is zenekarod. Tartja a mondás. Valljuk be, nagyon kevés banda van, aki még nem splitelt le a belga mincecore legendával. Vagy, ha még nincs is meg a közös anyag, akkor folyamatban van.

Talán nincs is olyan ember, akinek meglenne minden-hangsúlyozom minden- Agathocles anyag. Valószínűleg még Jan se tud mindenről, sőt..... Szerintem hetente látok legalább egy, de inkább kettő új anyagot, ahol belga hőseink neve is ott virít a listán. Lehetetlen követni. Nemrégiben eldöntöttem, hogy megpróbálok minél több Agathocles anyagot begyűjteni. Egyrészt ez kivitelezhetetlen, másrészt nincs is annyi helyem a lakásban, ahová eltudnám rakni őket. Merthogy ezeknek már azért jócskán kell hely és ugye nem csak Agathoclesből áll a világ.... :D 

Cikkem lényege igazából azok a split anyagok, amin az egyik banda magyar. Szerencsére van jó pár ilyen osztott lemez. De ha esetleg tudsz még olyanról, ami itt nem szerepel ( egyszerű az ok;simán elfelejtettem ) akkor kérlek jelezd és pótlom is! 

 

Az egyik személyes kedvencem az Agathocles/Din-Addict  split, amit szerencsére a gyűjteményemben is tudhatok. Zseniális mind a két oldal. Mondjuk a Din-Addict alapból az.

 

Az Abortion/Agathocles/Din-Addict/Malignant Tumour négyes split is nagyon fasza- 

Agathocles/Jack/Mizar

Újabb olyan split, ahol van egy magyar banda és egy olyan is, amiben van magyar származású tag(Mizar, akárcsak az Abortion). Ez megvolt anno kazettán, de elajándékoztam a Drinkin' Beer in Banda Records főnöknek, Béla barátomnak. 


Agathocles / Szárnyas Lucifer

Ez az a banda, amiről fingom sincs hogy ki/kik. Mondjuk első hallásra nem is lesz a kedvencem :)


Agathocles/ Apoptosis

Végül, de nem utolsó sorban pedig itt a szegedi Apoptosis, akik élőben még faszábbak, mint lemezen! Naná, hogy nekik is van közös anyaguk az Agathoclesszel:

Bónuszként pedig a budapesti Agathocles koncertről pár videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3416194934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása