Napalm Death Hungary

Minden karácsonykor például képeslapot küldünk egymásnak- Soulfly rajongói interjú, Rolf Cavaleraval.

2021. január 24. - Napalm Death Hungary

83300197_517495609120606_6234343595072028672_n.jpg

Pár mondat erejéig elkaptuk -talán nem túlzok- a legnagyobb hazai Soulfly rajongót, Rolf Cavalerat. Ha Max Magyarországra érkezik, akkor Rolf az első ember, aki erről tudni fog.Nem véletlen. Gyűjtőkkel való interjúsorozatunk újabb része. 

Azt tudom, hogy életed 99%-a a Soulfly körül mozog- interjúnk témája is ez lesz- de hogy került képbe a metal zenével?! Rájöttél, hogy a C.C. Catch , Modern Talking nem annyira true? Vagy esetleg valaki belevitt a rock and roll-ba?

8 éves voltam kb. amikor a drága bátyám által megismerkedtem a fém zenével, Ac/dc, Motörhead, Metallica, a szokásos. Aztán egyre jobban kutakodtam a kazettái közt, így elég sok bandát megismertem, többnyire thrash lemezek voltak, Tankard, Evildead, Sodom, ilyesmik. Akkor már nem volt kérdés, hogy ez kell nekem :) Első koncertemet meg édesanyámnak köszönhetem, 92-ben a Faith no more ,Guns n roses, a Népstadionban. Ott minden eldőlt. :)

Van még olyan banda, akiért ha nem is ennyire, de úgy rajongsz, hogy beszerzel tőlük mindent?

Régi Sepultura, Nailbomb, Cavalera Conspiracy, Killer be Killed :D Nagyon sok bandát szeretek, de nem szerzek be mindent, csak a zene szeretete van.

Max Cavalera vagy Soulfly? Melyik a fontosabb?

Max, és ezáltal a Soulfly is :) Sepultura nagyon fontos volt gyerekkoromban, aztán volt a gebasz, majd 98-ban kijött a Soulfly, és egyből megfogott, nem csalódtam az öregben, egyértelműen az én zeném volt, Roots után olyan lemezt kiadni, tökéletes volt. Ez a törzsi téma is érdekelt, így nem volt kérdés, hogy a Soulfly fontos szerepet kapott a mindennapokban :)

11111.jpg

Tudni lehet, hogy elég jó kapcsolatot ápolsz velük, rendszeresen találkoztok –az esetek többségében - amikor Magyarországon járnak. Van esetleg valami olyan sztorid , amit soha nem fogsz elfelejteni? Volt valami közös grillezés is , ha jók az emlékeim. Arról is mesélnél egy kicsit?

Igen, amikor jönnek, akkor találkozunk, ez 2012-es Rockmaraton óta van így, amikor is kijött Gloria a buszból, és mivel már régebb óta beszélgettünk, meglátott,  majd megfogta a kezem, és bevitt Max-hez a buszba, én meg sokkot kaptam! :) Hihetetlen volt, de tényleg, aztán ez minden évben így kialakult, és ha találkozunk, örülünk egymásnak. :) 2016-ban a buszban Max, és Gloria külön „ szobájába” voltunk, amikor is Max egy gyűrűt adott, amit barátsága jeléül átadott nekem, számomra az a legemlékezetesebb, de van pár ilyen. De minden karácsonykor például képeslapot küldünk egymásnak, az kézzel fogható, régimódi, de mégsem egy e-mail. A grilles sztori 2015-ben volt, amikor is elmaradt a román koncert, így 2 nappal előbb érkeztek ide, és Richie ( Max nevelt fia, Incite énekes )írt, hogy a pecsánál ( R.I.P ) állnak , és tudnék-e vinni valamit. Szóltam 2 barátomnak, és tudtunk vinni valamit, és mire odaértünk, Max hozta a kis grill cuccot, azt csirkét grilleztünk úgy mindahányan, a Pecsa előtt a betonon :D

1111111.jpg

 Gyűjteményed jelenleg hány darabból áll? Jöhet minden, cd, póló, kiegészítők….

Annyira nem sok, pl. csak cd-im vannak, kislemezek, sorlemezek, ilyesmi, pólók, pulcsik amiket koncerten szerzek, illetve rendelni is szoktam, de sokat kapok barátoktól is, köszönöm is nagyon nekik. Pengető, dobverő, setlist, koncert plakátok, zászlók, csecsebecsék vannak, minden amit más kidobna :D

Zenekaros tetoválás?Aláírások a bőrbe vésve? Ilyenek működnek ( én tudom a választ,de lehet, hogy valaki nem ismeri csodás férfitested! )

Igen csodás tényleg :D Párom Réka úgy főz, hogy egyre több felület lesz újabb tetkókra :D Gondolom Soulfly-ra gondolsz, van Max portré, Savages lemezborító, aláírás, Cavalera conspiracy logo, Soulfly lógók, illetve egész hátas Soulfly –soulfly borító, ami még félkész állapotban van, köszönöm Markó Tominak, illetve Börinek a tetkókért.

Ha arra kérnélek, hogy írd le Max életművéből a top 5 albumot, akkor az menne? 

Sepultura – Chaos A.D

Nailbomb – Point Blank

Cavalera Conspiracy – Inflikted

Soulfly – Soulfly

Soulfly – Prophecy

1.jpg

 

Hogy érzed, mikor lesznek újra koncertek? Ha most bejelentené a Max , hogy befejezi a zenélést, de az utolsó koncertje az Antarktiszon lenne, elmennél?

Idén nem látok még esélyt semmilyen koncertre, de ne legyen igazam. Az új Soulfly most készül stúdióban, de a Return to prophecy-vel már jöttek volna tavaly is, ha lesznek koncertek, idén azzal érkeznének.Ősz körül megjelenik az új lemez, azzal meg jövőre jöhetnek rendesen, bízom benne, addig is kitartás mindenkinek. Max sosem fogja befejezni :)

Béke, pacsi

 

11.jpg

111.jpg

1111.jpg

111111.jpg

11111111.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2116402050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása