Napalm Death Hungary

Az első Rockmaraton Fesztiválos Napalm Death koncert....Nézd meg a teljes bulit újra!

2020. szeptember 26. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg

A Sziget és a Vekeri fesztiválok után beállt a sorba a Rockmaraton is. Azaz leszerződtették a zenekart egy koncert erejéig. Milyen jól is tették, hiszen a leghangulatosabb Napalm Death koncertek mindig a Rockmaratonon voltak ( ami a fesztiválokat illeti). Szóval 2011-ben történetük során első alkalommal felléptek az akkor még malomvölgyi Rockmaraton Fesztiválon.

Itt volt az a sztori, amit egy korábbi posztban is megemlítettem, hogy megkaptam ajándékba a barátaimtól a The Code is Red...Long Live The Code vinylt, limitált verzióban. Ha érdekel , keress rá a blogon. Megható sztori! :D 

De ezen az estén történt az is, amikor Barney bikázta be a saját turnébuszukat, amiről fotók is készültek, de sehol nem találom.... Pedig jó lenne visszanézni őket! :)

Vannak fasza képek is a koncertről Borbás Mátyás jóvoltából! Ezeket a Rockmaraton Facebook oldaláról loptuk :)

Valamint itt is van pár kép az NN Fotónak köszönhetően, ezt is a Rockmaraton Facebook oldaláról loptuk :)

Ebben az időben még csináltuk a Concertphotos.hu oldalt, de sajnos majdnem minden fotó az enyészeté lett. Pedig erről a buliról is készítettem egy csomót.... De öröm az ürömben, hogy ShownoMarcy jóvoltából megvan a teljes koncertfelvétel! Nézzétek meg:

rockm2011.jpg

rockmaraton-szinpadok022011.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr716216518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása