Napalm Death Hungary

Mit tudnak a csehek, amit mi nem?!

2020. október 10. - Napalm Death Hungary

csigaaaaaaahun.jpg

Régebben is gondolkoztam már erről, aztán a napokban megint előjött bennem a kérdés. Mit tudnak Csehországban, amit Magyarországon nem?! Itt most konkrétan a koncertekre/fesztiválokra gondolok. Vesézzük ki!

Már ha kilehet vesézni. Remélem van nálam okosabb ember azok között, akik ezt a cikket olvassák és egyből megválaszolja a fenti kérdést. Mit tudnak a csehek, amit mi nem? 

Nem hiszem, hogy a pénz lenne a fő oka annak, hogy Csehországba számtalan turné ér el, ami Magyarországra nem. Amúgy nem a faszt nem a pénz. Nyilván az is közrejátszik. Induljunk csak ki abból, hogy amíg itthon 27% az a kibaszott áfa, addig náluk csak 21. Már meg is válaszoltuk nagy vonalakban a kérdést....

Ha alacsonyabb az áfa, akkor több gázsit tud kapni az adott zenekar, már nem éri meg nekik elutazni idáig. Ausztria és Szlovákia 20-20 %!  Persze, hogy őket is előbb útba ejtik, mint mondjuk Budapestet. Vagy akármelyik másik magyar várost.....

Ugye milyen egyszerű és végtelenül szomorú? 

Egyébként csak azért jutott eszembe ez a téma, mert épp a Covid-19 járvánnyal kapcsolatban olvastam, hogy a cseheknél megint kibaszott nagy gáz van. A Napalm Death meg ugye megy (menne) hozzájuk novemberben, négy különböző városba koncertezni. Én meg utaznék... Fasz se tudja mi lesz. 

És a fesztiválokról egy szó sem esett.... Brutal Assault, Obscene Extreme .... csakhogy a két legnagyobbat említsem. Nálunk miért nincs ilyen? 

A választ tudjuk.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napalmdeathhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8316234674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása