Boldog születésnapot, John Cooke!

2020. június 04. - CsigaÚr

28515918_1838272592858964_6322288215015976356_o.jpg

Úgy látszik, ezek a napok az ünneplésről szólnak. Az elmúlt egy hétben volt az évfordulója a Fear, Emptiness, Despair és az Inside the Torn Apart lemezeknek. Ma pedig John Cooke-ot köszönthetjük, születésnapja alkalmából! 

Tovább

Születésnapos az Inside the Torn Apart!

inside1.jpg

A hetedik lemezzel lassan el is érkezünk a kiadóváltáshoz, de az Inside the Torn Apart még az Earache szárnyai alatt jelent meg. Ahogy nemrégiben ebben a cikkben megemlítettem, nem tartozik a kedvenc lemezeim közé. Igazából itt kezdi el elveszíteni azt az őserőt a zenekar, ami miatt az lett, ami. 

Tovább

Mondd el a véleményed!

csigaaaaaaahun.jpg

Hamarosan a harminc éves évfordulóját ünnepli majd a Harmony Corruption című lemez, amiről ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Napalm Death klasszikus albuma! Egy kis "játékra" hívnálak titeket, ahol a véleményed igenis számít! Mindenkié!

Tovább

Születésnapos a Fear,Emptiness,Despair!

csigaaaaaaahun.jpg

Huszonhat évvel ezelőtt jelent meg a zenekar ötödik albuma, a Fear, Emptiness,Despair. Elég sok ismerősöm teszi fel a mai napig a kérdést, hogy minek?! Tény, nem a legjobb Napalm Death album, de azért még szerintem nem itt kezdett bele a banda a "mélyrepülésbe". 

Tovább

Lemezbörzék hiányában maradnak az internetes vásárlások....

csigaaaaaaahun.jpg

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten szeretek lemezbörzékre járni. Van egy különös hangulata, amikor turkálsz a jobbnál jobb lemezek között. Az meg nagyon király dolog, ha a kezeid közé akad egy olyan cucc,amit mondjuk régóta keresel és nem is számítasz rá, hogy esetleg itt megtalálod....

Tovább

Nézz meg egy teljes Venomous Concept koncertet!

venomousconcept.jpg

Vannak azért ennek a karantén dolognak előnyei is. Sokkal több időd jut arra,amire eddig nem nagyon, a munka/suli miatt. Persze, azért ez egy baszott szar dolog, de nézzük a pozitív oldalát! Ilyenkor előkerülnek olyan koncertfelvételek, amikkel egy kicsit enyhíteni tudod a fájdalmat, hogy ki tudja meddig nem mehetünk még élőzenés eseményre....

Tovább

Rengeteg dolog történik Shane Embury körül

28423061_1838264942859729_2390048791046766090_o.jpg

Az angol nyelvű Roppongi Rocks oldalon jelent meg egy friss interjú a zenekar basszusgitárosával, Shane Emburyvel. Ugyan nem túl hosszú a cucc, de minden benne van, amire kíváncsiak vagyunk. Igen, lesz új Napalm Death lemez (is)!

Tovább

Újabb fotók a 92-es koncertről!

jegy92.jpg

Igazából valahol sejtettem, hogy a 92-es koncertről szóló cikk az majd nagyot fog durranni. Így is lett! Jó sokan olvastátok el, amit nagyon köszönök! Első helyen áll a nézettségi listán, de ki tudja meddig?! Azért még nem lőttem el minden patront! :) 

Tovább